Over mij

Because every picture tells a story...

Hi! Leuk dat je wat meer over mij wilt lezen! Ik ben Ja'eli, 45 jaar, getrouwd met Bastiaan en moeder van 2 prachtige zoons. Ik word gelukkig van muziek (elk jaar staat Lowlands als vaste prik op de agenda), lezen, wandelen met onze honden en spelletjes spelen (ik ben dan echt super fanatiek). Dit alles doe ik het liefst met familie en vrienden, want ik ben een echt gezelschapsmens en houd van mensen om me heen. Met chocola doe je me echt geen plezier, maar verder ben ik dol op taart!

Opgroeiend op een boerderij in de Noordoostpolder was ik een meer dan gelukkig meisje. Ik was dol op het boerenleven en het vele buiten zijn. Buiten schooltijd om was ik dan ook veel te vinden bij mijn vader op het land of in de schuur. De boerderij overnemen was dan ook mijn grote droom. Helaas behoorde dit niet tot de opties, want mijn vader heeft vanwege zijn gezondheid de boerderij moeten verkopen toen ik toen veel te jong was om dit maar serieus te kunnen overwegen.


Vanuit die tijd is me echter wel bijgebleven om datgene te doen waar je hart ligt. Via een mooie omweg, die me mede heeft gemaakt tot wie ik nu ben, kwam ik er in 2013 achter dat ik het meest gelukkig werd van fotograferen. Ik heb toen besloten mijn baan op te zeggen en mijn hart te volgen. Ik ben de School voor Fotografie gaan volgen en heb tegelijkertijd mijn bedrijf opgestart. Inmiddels heb ik de keuze gemaakt om enkel nog documentair te fotograferen. Of dit nu gaat om trouwfotografie, geboortefotografie of een dag in het leven van een gezin, ik leg de echte momenten voor jullie vast. Niks geposeerd, maar gewoon zoals jullie echt zijn. Met inmiddels 12 Masters of Wedding Photography Awards en 7 Fearless Photographers Awards op zak, weet ik dat ik de goede keuze heb gemaakt. Deze bevestiging van mensen die er echt toe doen in het vak is ontzettend fijn, maar om heel eerlijk te zijn is het gevoel wat ik dagelijks krijg van puur datgene kunnen en mogen doen waar mijn hart ligt nog veel fijner! Een mooie les om aan mijn kinderen mee te kunnen geven.Dit zeggen anderen

Dit zeggen anderen

Anna & Diedrik

1 / 4

"Ja'eli maakte onze dag compleet! Het was zo gezellig! Met veel enthousiasme, liefde en passie wist zij onze dag op een erg waardevolle manier vast te leggen. Met veel professionaliteit en oog voor detail heeft Ja'eli gezorgd voor een prachtig eindresultaat! De foto's zijn echt heel mooi en we zijn er ongelooflijk blij mee. Ook het album is van prachtige kwaliteit. Wij zijn Ja'eli erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft."

1 / 4