Day in the life reportages

Gezinsfotografie vol echte momenten, ongeposeerd, met de nodige chaos, humor, maar vooral veel liefde. Foto's van de alledaagse, ogenschijnlijk kleine momenten die juist zo ontzettend waardevol zijn. Nu, maar vooral ook voor later.


Het klinkt zo cliché, maar met inmiddels twee volwassen kinderen, spreek ik uit ervaring. De tijd vliegt en voor je het weet zijn je kinderen groot. En stiekem zou je heel soms wel eens willen dat je de pauzeknop in kon drukken of de tijd terug kon draaien. Met foto's van echte momenten help ik je om niet te vergeten hoe deze momenten voor jullie voelden. Zo ontzettend waardevol!


Je kunt een Day in the life reportage boeken voor een halve of een hele dag waarbij ik alle momenten voor jullie vastleg. Het samen eten, spelletjes spelen en het avondritueel, maar ook de eventuele driftbuien, snottebellen of een moment met dikke tranen. Allemaal zo herkenbaar. Jullie hoeven nergens rekening mee te houden en kunnen gewoon jullie eigen ding doen. Ik loop deze dag met jullie mee en leg, vaak zonder dat de kinderen het nog door hebben, alle waardevolle momenten voor jullie vast. Benieuwd naar de mogelijkheden?! Bel of stuur me een berichtje en ik vertel je er graag meer over.